Herrängens Måleriteknik målar om Ängshyddans förskola i Mariefred – Fasadmålning

Herrängens Måleriteknik målar om Ängshyddans förskola i Mariefred – Fasadmålning

Vi på Herrängens Måleriteknik är glada över att ha slutfört ett målningsprojekt på Ängshyddans Förskola i Mariefred. Detta projekt gav oss möjlighet att bidra till en ljusare och mer inspirerande miljö för både barn och personal, något som vi är väldigt stolta över.

Förskolans inre miljö spelar en stor roll i barns dagliga upplevelser, och det var viktigt för oss att välja färger som både stimulerar och lugnar. Vi använde oss av en palett med fräscha och lekfulla nyanser som skapar en välkomnande och positiv atmosfär. Färgerna valdes noggrant i samråd med Ängshyddans Förskola för att passa deras behov och den pedagogiska miljön.


När vi arbetar med miljöer där barn vistas är säkerheten alltid en hög prioritet. Vi använde giftfria, miljövänliga färger som är både hållbara och lättskötta, vilket är viktigt i en förskolemiljö där ytor utsätts för daglig användning. Målet var att skapa en trivsam och funktionell miljö som håller över tid.


Målningen av Ängshyddans Förskola i Mariefred har gett byggnaden ett nytt liv och bidragit till att skapa en plats där barn kan trivas och utvecklas. Resultatet blev precis vad förskolan efterfrågade – en trygg, färgglad och inbjudande miljö som främjar kreativitet och lekfullhet.

Dela:

Relaterade inlägg

Hyresgästanpassning på Drottninggatan 26

Vi på Herrängens Måleriteknik (HMT) har haft nöjet att samarbeta med Novogruppen i ett spännande projekt på Drottninggatan 26 i Stockholm. Fastigheten, som ägs av Stena Fastigheter, genomgick en hyresgästanpassning där vi ansvarade för ommålning av lokalerna enligt arkitektens specifika önskemål.

Läs mer