Vi sätter färg på Mangon – ett hållbart bostadsprojekt på Södermalm

Vi sätter färg på Mangon – ett hållbart bostadsprojekt på Södermalm

Vi på Herrängens Måleriteknik är stolta över att ha varit en del av det ambitiösa bostadsprojektet Mangon på Södermalm, i samarbete med Svenska Bostäder. Detta projekt är ett exempel på hållbar stadsutveckling och erbjuder moderna och funktionella bostäder med fokus på långsiktig miljömässig hållbarhet.

Projektet omfattar ett antal nyproducerade bostäder som är både energieffektiva och utformade med omtanke om framtida generationer. Byggnaderna har ett modernt uttryck, där arkitektur och materialval går hand i hand för att skapa en harmonisk och hållbar miljö.

Vårt uppdrag på Kv. Mangon har varit att sätta den rätta tonen genom färgsättning och måleri. Arkitekter och projektledare har valt ut färger och tekniker som kompletterar den moderna arkitekturen och samtidigt ger en känsla av värme och hemkänsla för de boende.

Vi är glada över att kunna bidra till ett projekt som inte bara handlar om att bygga nya bostäder, utan också om att skapa hållbara hem för framtiden.

Dela:

Relaterade inlägg

Hyresgästanpassning på Drottninggatan 26

Vi på Herrängens Måleriteknik (HMT) har haft nöjet att samarbeta med Novogruppen i ett spännande projekt på Drottninggatan 26 i Stockholm. Fastigheten, som ägs av Stena Fastigheter, genomgick en hyresgästanpassning där vi ansvarade för ommålning av lokalerna enligt arkitektens specifika önskemål.

Läs mer