Moderna Museet – Målning och anpassning

Moderna Museet – Målning och anpassning

Vi har nyligen genomfört en omfattande ommålning och ytskiktsrenovering av utställningslokalerna på Moderna Museet i Stockholm. Detta projekt krävde både noggrann planering och utförande, särskilt med tanke på de höga takhöjderna som krävde arbete med ställning.

Vårt team fokuserade på att förnya ytskikten för att säkerställa att museets lokaler fortsätter att erbjuda en perfekt miljö för konstupplevelser. Med precision och kvalitetsmaterial återställde vi väggar och tak till sin fulla glans, vilket skapade en fräsch och inbjudande atmosfär för både besökare och konstverk.

Genom att noggrant arbeta med ställningar kunde vi hantera de höga takhöjderna utan att kompromissa med säkerheten eller kvaliteten. Resultatet är ett utställningsrum som matchar Moderna Museets höga standard och fortsätter att inspirera konstälskare från hela världen.

Om du söker professionell hjälp med ommålning eller ytskiktsrenovering, tveka inte att kontakta oss för en lösning anpassad till dina behov.

Dela:

Relaterade inlägg

Hyresgästanpassning på Drottninggatan 26

Vi på Herrängens Måleriteknik (HMT) har haft nöjet att samarbeta med Novogruppen i ett spännande projekt på Drottninggatan 26 i Stockholm. Fastigheten, som ägs av Stena Fastigheter, genomgick en hyresgästanpassning där vi ansvarade för ommålning av lokalerna enligt arkitektens specifika önskemål.

Läs mer