Hyresgästanpassning och Målningsarbeten för Aleris Kontor i Stockholm

Hyresgästanpassning och Målningsarbeten för Aleris Kontor i Stockholm

Vi är stolta över att ha genomfört en omfattande hyresgästanpassning och målningsarbeten på Aleris Cityklinik, belägen vid Hötorget i Stockholm.

Som en pålitlig partner för hyresgästanpassningar i Stockholm, tog vi på oss målningen för detta projekt. Vår helhetslösning gjorde det möjligt för beställaren att få en sömlös upplevelse där alla delar inom måleri samordnades effektivt och med högsta kvalitet i fokus.

Målningsarbetena i detta projekt var särskilt viktiga för att skapa en ljus och välkomnande miljö för både personal och patienter. Genom att använda noggrant utvalda färgnyanser och kvalitetsmaterial, säkerställde vi att den nya designen inte bara är estetiskt tilltalande utan också hållbar över tid.

Om du söker experter på hyresgästanpassning och målningsarbeten för kontor i Stockholm, tveka inte att kontakta oss. Vi erbjuder helhetslösningar som förvandlar dina lokaler till funktionella och inspirerande arbetsmiljöer.

Dela:

Relaterade inlägg

Hyresgästanpassning på Drottninggatan 26

Vi på Herrängens Måleriteknik (HMT) har haft nöjet att samarbeta med Novogruppen i ett spännande projekt på Drottninggatan 26 i Stockholm. Fastigheten, som ägs av Stena Fastigheter, genomgick en hyresgästanpassning där vi ansvarade för ommålning av lokalerna enligt arkitektens specifika önskemål.

Läs mer